Наша адреса: вул. Св. Йоана Павла II, 3      

«ЖИТТЯ, ОБІРВАНЕ НА ЗЛЕТІ»


20 лютого в Україні відзначають День героїв Небесної Сотні на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які загинули у Києві на Майдані Незалежності. Вони віддали своє життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України. Гинули за честь і волю, за право бути народом, за країну, в якій не страшно жити і народжувати дітей.
Тим, хто в боротьбі за волю і кращу долю України у розквіті своїх сил віддали молодість, і, найдорожче – життя, бібліотека-філіал №2 присвятила бібліорепортаж «Життя, обірване на злеті»
Учасники заходу, уч.10 кл. шк.№1 вшанували героїв Небесної Сотні, переглянувши відео презентацію «Небесна Сотня поіменно…», запалили свічку памяті та віддали шану загиблим героям хвилиною мовчання. 
Зацікавила учнів розповідь про загиблих героїв-земляків. Під час заходу прозвучали поезії з книги «Небесна Сотня. Антологія майданівських віршів».
Створений флешмоб «Героям слава!» став даниною тим, хто пішов від нас заради торжества справедливості, аби прорости в наших серцях червоними квітами памяті.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Писемні пам'ятки України

«ЛЮДИНА З ІМЕНЕМ ДНІПРА»

«РОСЛИННІ СИМВОЛИ В ТВОРЧОСТІ Т. Г. ШЕВЧЕНКА»