Наша адреса: вул. Св. Йоана Павла II, 3      

«ЗАКОН і ПРАВО В МОЄМУ ЖИТТІ»


Людям властиво сприймати дитинство як найщасливішу пору життя. Але діти не лише наша втіха і розрада. Вони наше продовження, наші друзі і партнери. А отже, партнери держави. Тому дуже важливим є виховання у дітей почуття власної гідності, формування самоповаги, відповідальності не тільки за свою долю, але й за майбутнє інших.
 Сьогодні наш правовий компас «Закон і право в моєму житті» приурочений до відзначення 10 грудня - Дня прав людини.
Щоб ознайомитись з своїми правами та обов’язками, навчитись користуватись ними та реалізовувати їх у своєму житті до бібліотеки-філіалу №2 завітали учні 3-б кл. шк.№1.

 Цікава відео презентація, казкова гра, правова вікторина та книги допомогли дітям з орієнтуватись у правах, зазначених в Конвенції ООН про права дитини.
 Наші діти повинні виростати вільними громадянами вільної України, і яким буде завтра наш український народ, якою буде наша держава, залежить від кожного з нас.

Учні 3-б кл. дуже часті гості в бібліотеці і приходять сюди із задоволенням. Сьогодні вони прийшли не з порожніми руками. Потурбувалися, щоб на Новорічні свята у бібліотеці було гарно і затишно і подарували прикраси виготовлені власноруч. За що ми їм щиро дякуємо.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Писемні пам'ятки України

«ЛЮДИНА З ІМЕНЕМ ДНІПРА»

«РОСЛИННІ СИМВОЛИ В ТВОРЧОСТІ Т. Г. ШЕВЧЕНКА»