Наша адреса: вул. Св. Йоана Павла II, 3      

20 ВЕРЕСНЯ - ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ЛІСУ



Ліс – спражній живий скарб, душа всієї планети. Його раціональне і розумне використання дарує людем тепло і затишок.

Люди, які професійно стоять на сторожі гармонії і порядку в лісовому господарстві, заслуговують глибокої поваги і високого авторитету.

Оцінивши внесок і досягнення професійних фахівців лісового господарства, а також з метою підняття престижу професії 20 вересня відзначається День працівників лісу, призначений Указом Президента України в 1993 році.

Працівники лісу піклуються про лісові багацтва, бережуть ліс від пожеж, незаконної вирубки та стихійних звалищ. Вони завжди на варті й роблять усе можливе, щоб зберегти та примножити лісові запаси. Лісники знають у своїх угіддях кожну травинку та стежку, тонко відчувають стан своїх ‘’підопічних’’ та можуть вчасно надати їм допомогу.

Не варто забувати, що турбота та збереження цього природного національного скарбу наш спільний обовязок, а не тільки професійний обовязок лісництва.

У професійне свято працівників лісу ми приєднуємось до привітань на адресу всіх, хто не байдужий до проблем лісового господарства, хто своєю працею і турботою сприяє його збереженню і примноженню, хто просто любить, береже і рятує ліс. Зі святом!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Писемні пам'ятки України

«ЛЮДИНА З ІМЕНЕМ ДНІПРА»

«РОСЛИННІ СИМВОЛИ В ТВОРЧОСТІ Т. Г. ШЕВЧЕНКА»