Наша адреса: вул. Св. Йоана Павла II, 3      

ЮВІЛЕЙ КНИГИ «КРАЇНА ДИТЯЧИХ МРІЙ»


 Його світ – тонкий візерунок дитячої казки, сплетений із тисячі чарівних образів і найдивовижніших створінь. Його світ – ніби золотаве мереживо сяйва кожного з нових поколінь. Здається, він говорить тими самими словами і малює тими самими пензлями, що й сотні інших письменників і казкарів, але чомусь його творів не можна випустити з рук, не дочитавши до кінця. Так , мова йде про Всеволода Зиновійовича Нестайка. Почувши його ім’я на обличчях переважної більшості дітей заквітнуть усмішки, а в очах їхніх мам і тат заграють веселі бісики.

Кожна книга Всеволода Нестайка – шедевр. Не виняток і книга «В Країні сонячних зайчиків». У цьому році виповнюється 60 років з дня написання повісті-казки.  На ювілей до книги завітали уч. 2-б кл. шк.№1, щоб краще ознайомитися з життєвим та творчим шляхом найславнішого дитячого казкаря. 
Діти познайомилися з цікавими героями книги «В Країні сонячних зайчиків», їх  веселими та драматичними пригодами.  Провели голосне читання уривків з його творів та обговорення прочитаного.
Книга вчить дітей бути добрими і ввічливими, мати гарних друзів.
Письменник своїм твором засвітив сонячні промінчики в дитячих душах, допомагає знайти дорогу до здійснення мрії.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Писемні пам'ятки України

«ЛЮДИНА З ІМЕНЕМ ДНІПРА»

«РОСЛИННІ СИМВОЛИ В ТВОРЧОСТІ Т. Г. ШЕВЧЕНКА»