Наша адреса: вул. Св. Йоана Павла II, 3      

РІЗДВЯНІ РОЗВАГИ «РАДІЄ НИНІ ВСЯ ЗЕМЛЯ»

Зима, хоч холодна пора року, але весела, бо принесла багато свят. На українську землю ступили Новорічно-Різдвяні свята. Різдво – особливе свято. Все у ньому чарівне, казкове і таємниче.
   14 січня 2019 року бібліотека-ф.№2 дзвеніла дитячими голосами. Учні 4-б кл. шк.№1 завітали на незабутнє дитяче свято – різдвяні розваги «Радіє нині вся земля», адже всім малюкам так хочеться торкнутися різдвяного дива.


Бібліотекарі привітали дітей з святами та запросили до цікавої бесіди про свята зимового циклу, традиції та звичаї їх святкування в Україні.

        

Учні прослухали український «Щедрик», який уже сто років радує слухачів своєю щирістю і неповторністю.




Працівники бібліотеки завжди готові веселити, радувати і розважати своїх читачів. Учні із задоволенням приймали участь в цікавих зимових іграх, конкурсах, забавах.

 Земля наповнюється Різдвяною казкою. Світ славить спасителя нашого Ісуса Христа. Від хати до хати ходять колядники. Наші колядники привітали нас і порадували чудовим виконанням колядок та щедрівок.

  Традиційна народна обрядовість відзначається різноманітністю і виражає споконвічне прагнення забезпечити щастя і добробут, відвести зло.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Писемні пам'ятки України

«ЛЮДИНА З ІМЕНЕМ ДНІПРА»

«РОСЛИННІ СИМВОЛИ В ТВОРЧОСТІ Т. Г. ШЕВЧЕНКА»