Наша адреса: вул. Св. Йоана Павла II, 3      

«ЄВРОПА – НАШ СПІЛЬНИЙ ДІМ»


                                                                                                       «Моя любов до Вітчизни не змушує заплющувати очі на досягнення іноземців. Навпаки, чим більше я люблю Вітчизну, тим більше намагаюся збагатити мою країну скарбами, здобутими не з її надр». Так сказав Вольтер і ми не можемо не погодитися з цією думкою. Щоб рухатися вперед, потрібно не лише любити Батьківщину, а й знати і поважати своїх сусідів, А ще вивчати їх досвід розбудови суспільства.
Європа – один із центрів сучасної науки, культури, техніки та технологій.
2020 рік оголошено президентом України Роком Європи в Україні.
З метою надання користувачам знань про Європу та Євросоюз, місце України в Європейській спільноті у бібліотеці-ф.№2 оформлено виставку-мандрівку «Європа – наш спільний дім».
На сторінках книг розповідається про країни Європи, красу та багатство мов, звичаїв, традицій, духовних і культурних надбань європейських народів. Але найбільша цінність – це народ, який цінує і береже свої традиції.

Україна одна з найбільших країн Європи і має чи не найбільше право називатися європейською. Адже в с. Ділове Рахівського району Закарпатської області знаходиться географічний центр Європи. Це в черговий раз нагадує нам, що Європа починається не за кордоном України, а в серці кожного з нас.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Писемні пам'ятки України

«ЛЮДИНА З ІМЕНЕМ ДНІПРА»

«РОСЛИННІ СИМВОЛИ В ТВОРЧОСТІ Т. Г. ШЕВЧЕНКА»